Repetitieavond

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om te zingen in een groot koor? Kom en ontdek het zingen in een groep en ..... de gezelligheid. Ervaar dat zingen net zo fijn kan zijn als luisteren naar muziek. Wil je je stem tot zijn recht laten komen in een groot koor, kom dan gerust langs op een repetitieavond van AZM.

2015 Koorrepetitie 3.JPG

De repetities van AZM zijn iedere donderdagavond in de toneelzaal van Dorpshuis "De Vierstee" van 20.00 - 22.00 uur; met daarin een korte koffiepauze om 21.00 uur.
Daarna is er nog voldoende mogelijkheid om na te praten aan de bar.

In de zomervakantie hanteren we een stop van zes weken en in de kerstvakantie van twee weken. Ook op nationale feestdagen die op donderdag vallen wordt er niet gerepeteerd. 

Het instuderen van de muziek gebeurt grotendeels op de repetities. Ook zijn er soms extra bijeenkomsten voor stemgroepen of wordt er een oefenzaterdag gepland. Vlak voor het concert vindt de generale repetitie plaats.

We vragen van onze leden bereidheid om thuis regelmatig te oefenen met een oefen CD of MP3 bestandjes. Dit zorgt ervoor dat er tijdens de repetiteavonden wat sneller doorgezongen kan worden.

Via deze link tref je de routebeschrijving naar 'De Vierstee' aan.

 Fotostrip Vierstee Website 3.jpg
   

 Logo De Vierstee 2.0 (Kleur).jpg