Sponsors

2017, DIV, RABO Clubkas-Campagne (deBiltinbeeld) Web.jpgWe willen iedereen bedanken die op AZM heeft gestemd tijdens de Rabo Clubkas Campagne!

Dinsdag 14 november werd in theater De Slinger in Houten de uitslag bekend gemaakt van de Clubkas Campagne. Dit jaar had de Clubkas Campagne een andere opzet dan voorgaand jaar: enerzijds was er nu  € 150.000 beschikbaar (€ 50.000 meer dan vorig jaar!). Anderzijds deden dit jaar meer, en ook grotere verenigingen mee, omdat ook het gebied waarin gestemd kon worden groter was geworden. Het was dus spannend hoe dit uit zou pakken voor AZM! Er bleken 17.985 stemmen te zijn uitgebracht, met een waarde van € 8,34 per stem. Met 70 stemmen had AZM ongeveer even veel stemmen als vorig jaar en mocht daarmee ruim € 583,50 ontvangen. We zijn hier erg blij mee! Dit bedrag stelt ons mede in staat in 2018 ons Latijns-Amerikaans concert ten gehore te brengen.

Nogmaals iedereen bedankt die op AZM heeft gestemd!  

 


Adverteren

Er zijn twee manieren om te adverteren via AZM: 

Allereerst kunt u adverteren op de onze website. Een advertentie bestaat in dat geval uit uw bedrijflogo in de advertentie-slider onderaan iedere webpagina van de AZM-website. Dit logo wordt zo mogelijke voorzien van een link naar de website van uw eigen bedrijf.

Daarnaast is het mogelijk om bij onze concerten uw advertentie te plaatsen op de flyer, het toegangskaartje en/of in het programmaboekje.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met het secretariaat van AZM.

  

Steun AZM kosteloos via uw webwinkel aankopen!

Azm sponsoren is makkelijker dan je denkt! Je kunt AZM steunen via je aankopen bij veel grote webwinkels, sponsorkliks.gif variërend van Bol.com en de Hema tot de KLM en Albert Heijn.

Hoe het werkt:
Klik op het logo 'Sponsorkliks' op de homepagina of sponsorpagina van AZM. Geef aan dat je Het Algemeen Zangkoor wilt sponsoren en doe vervolgens je aankoop bij één van de aangesloten webwinkel. Aan het eind van je bestelling komt er een bedankscherm en weet je dat je AZM gesponsord hebt! 

 

 AZM doet jaarlijks mee aan de volgende acties:

logo Anjercollecte.jpg  logo Grote Clubactie.png  2017 Rabo Clubkaslogo (klein).jpg

 

 

 

 Webwork.jpg