Sponsors


Bedankt voor uw stem!

2018 Rabo-Clubkas Rika en Simone, (bewerkt) .jpg

 

Afgelopen 30 oktober is de uitslag van de Rabo Clubkascampagne bekend gemaakt tijdens een feestelijke finaleavond in Theater Figi in Zeist. AZM mocht uit de handen van de avondvoorzitter € 681,41 ontvangen!

Ruim 3300 leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug hebben hun stemmen (5 stemmen per lid) uitgebracht op 227 deelnemende verenigingen. Elke stem was hiermee € 8,97 waard. Het aantal stemmen én het totale bedrag dat AZM mocht ontvangen was hoger dan verleden jaar. Een prachtig resultaat waar we als koor erg blij mee zijn! 

 

 

 

 

 


Steun AZM kosteloos via uw webwinkel aankopen!

Logo sponsorkliks 2.gifAZM sponsoren is makkelijker dan je denkt! Je kunt AZM steunen via je aankopen bij meer dan 650 webwinkels. Grote webwinkels doen mee, bijvoorbeeld Bol.com, Cool Blue, de Hema, KLM en Albert Heijn, maar ook veel kleinere webinkels zijn aangesloten.

Hoe werkt het:
Klik op het logo 'Sponsorkliks' op de homepagina of sponsorpagina van AZM. Geef aan dat je het Algemeen Zangkoor Maartensdijk wilt sponsoren en doe vervolgens je aankoop bij één van de aangesloten webwinkels. Het sponsorbedrag varieert van 1 tot 10% van de aankoop, afhankelijk van de webwinkel.

 

Adverteren bij AZM

U kunt op twee manieren adverteren bij AZM:
U kunt met uw bedrijfslogo adverteren op onze website in de advertentieslider onderaan iedere AZM-webpagina. Dit logo kan worden voorzien van een link naar uw eigen website.
Daarnaast is het mogelijk om bij AZM-concerten de adverteren op de flyer, het toegangskaartje en/of in het programmaboekje.
Heeft u interesse of wilt u meer informatie neemt dan contact op met het AZM-secretariaat.

  

AZM doet jaarlijks mee aan de volgende acties:

logo Anjercollecte.jpg  logo Grote Clubactie.png  2017 Rabo Clubkaslogo (klein).jpg

 

 

 Webwork.jpg